TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Bursa Nilüferspor'u 3-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursa Nilüferspor karşısında mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıktıklarını belirtti.

Karşılaşmanın rakiplerinin baskılı oyunuyla başladığını ifade eden Ortakudaş, "İlk 10 dakika üstün oynamaya çalıştılar. Biz de deplasman takımı olarak rakibi önce bir tartmak istedik. Daha sonraki dakikalarda oyuna ortak oldu. Geliştirdiğimiz atakları golle sonuçlandırmayı başarınca, farkta geldi" dedi.

Ortakudaş, haftalardır iyi oynadıklarını ancak bunu sonuca bazen yansıtmayı başaramadıklarını kaydederek, "Üst sıralardan kopmamamız, adına bizi rahatlatacak bir galibiyet elde ettik. Hedefimiz zirveye yakın olmak. Bir önceki maçımızda talihsiz mağlubiyet almamış olsaydık, bugün daha iyi durumda olacaktık ama futbol bu. Zaman neyi getirecek bekleyeceğiz. Bu arada kayıplar yaşamadan yolumuza devam etmeye çalışacağı" diye konuştu.

Galibiyetten ötürü tüm futbolcularını kutlayan Ortakudaş, "Üzerimizdeki stresi attık ve rahatladık. Şimdi, bir sonraki maçımızı düşüneceğiz. Lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edeceğiz. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmalıyız ki aramızdaki puan farkını iyice eritelim. Artık tek düşüncemiz bu maç olacak" ifadesini kullandı.