Afyonkarahisar’da iki yıldan bu yana lösemi tedavisi gören ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan 7 yaşındaki Ahmet, kentte kamp yapan Fenerbahçeli futbolcularla bir araya geldi.
Aslen Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinden olan ve Kütahya’da yaşayan Ahmet Yasin Kalaycı, gönül verdiği sarı lacivertli takımın Afyonkarahisar’a geldiğini duyunca, ailesiyle birlikte soluğu memleketinde aldı. Minik Ahmet ailesiyle birlikte Fenerbahçeli futbolcuları önceki gün oynadıkları Olympiakos hazırlık maçı öncesi ziyaret etti. Minik Ahmet’in ziyaretini geri çevirmeyen Fenerbahçeli futbolcular ise yakından ilgilendi. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette minik Ahmet, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.
Ziyarette minik Ahmet ve ailesini ilk olarak Abdoulaye Ba’nın karşıladığı belirtilirken, Sow, Diego ve Fernando’nun da Ahmet’le yakından ilgilendikleri kaydedildi. Bir başka yıldız futbolcu Mehmet Topal’ın ise minik Ahmet’le Fenerbahçe marşını söylediği öğrenildi. Ziyaretin, futbolcuların tek tek minik Ahmet’in tişörtünü imzalamasının ardından sona erdiği belirtildi.
Öte yandan, 2 yıldan bu yana kemoterapi tedavisi gören Ahmet Yasin Kalaycı’nın ailesi, Fenerbahçeli futbolculardan oğullarının sağlığı için dua etmelerini istedi. Ahmet, Fenerbahçeli futbolcularla seranomiye de çıktı.