BÜTÇE kısıtlaması nedeniyle birçok futbolcusunu kaybeden Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nin son şampiyonu Konak Belediyespor'un yıldızları Berna, Raluca ve Ebru takımda kalarak parayı ikinci plana attı. Ücretleri yarı yarıya düşmesine rağmen mavi beyazlı kulübü çok sevdiklerini ifade eden üç futbolcu, "Konak Belediyespor'la kazanılacak çok kupa var. Şampiyonlar Ligi'nde kulübümüzü en iyi seviyelere çıkaracağız. Para sorunlarını kafamıza takmadık. Karşılıklı fedakarlıklarla kulübümüzle yola devam ettik" ifadelerini kullandı.
Geçen sezon Karadeniz Ereğlispor'dan Konak Belediyespor'a transfer olan 19 yaşındaki Berna, "Şampiyonluk coşkusunu ilk kez burada yaşadım ve milli takıma yükseldim. Hedefim bu forma ile kaldırmadık kupa bırakmamak" dedi. Cosmina ve Tata'nın gidişiyle takımın tek yabancı oyuncusu olan Rumen Raluca da, "Kendimi buraya ait hissediyorum.
3 yıldır formasını giydiğim kulübümü bırakmayı hiç aklımdan geçirmedim" yorumunu yaptı. Takımın gol silahlarından Ebru da, "Konak sevgisi maddiyattan daha ağır bastı" yorumunu yaptı.