MANİSASPOR Başkanı Abdullah Mergen, Göztepe'nin santrforu Timur Kosovalı görüşmelerinin sürdüğünü, golcü futbolcuyu takas yoluyla alabileceklerini açıkladı.
"TİMUR OLMAZSA ERGÜN"
Kendilerinden Hakan Barış'ı isteyen Göztepe'ye İsmail Köse'yi de verebileceklerini söyleyen Başkan Mergen, "Eğer Timur olmazsa, Giresunspor'da gol krallığı yaşayan Ergün Çakır'a yöneleceğiz. Ayrıca bir sağbek ve forvet arayışımız sürüyor. Kaleci transfer etmeyi ise düşünmüyoruz" dedi.
Daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Göztepeli Tolga Çavdar, Altınordulu Mertan ve Ozan Sol'un yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu İbrahim Ferdi Coşkun'la da el sıkıştıklarını dile getiren Abdullah Mergen, bu oyuncuların cuma günü başlayacak antrenmanlara katılabileceklerini açıkladı. Transfer ettikleri futbolculara bonservis ücreti ödemediklerini sözlerine ekleyen Mergen, iç transferde Erdi Öner'le görüşmelerin sürdüğünü, bu oyuncuyla anlaştıkları takdirde stoper almayacaklarını ifade etti.
"83 KİŞİNİN İŞİNİ 39 KİŞİ YAPIYOR"
Manisaspor'daki personel çıkarmaları konusuna açıklık getiren Başkan Abdullah Mergen, göreve geldiklerinde kulüpte 83 çalışan olduğunu hatırlatarak, "50 milyon TL borcu olan bir kurumun 83 kişiyi istihdam etmesi çok zor. Ayda 120 bin TL maaş dağıtıyorduk. Personel tasarrufu ile bu rakamı 50 bin TL'ye kadar düşürdük. Şu an 39 kişiyle, 83 kişinin yaptığı işi yapıyoruz. 2 aydır personel maaşlarında aksama var. Bayram öncesi bu sorunu çözeceğiz" şeklinde konuştu.
"CESEDİMİ ÇİĞNESELER BİLE GÖREVİ BIRAKMAM"
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yönetimi istifaya davet etme hakkı olmadığını belirten Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, "Amiyane tabirle söylüyorum; cesedimi çiğneseler bile istifa etmeyeceğim" dedi. Bu tür tavırların kendisini daha fazla hırslandırdığını vurgulayan Başkan Mergen, "Burada asıl siyaset yapan Sayın Cengiz Ergün'dür. Sportif olarak bir başarılı olamadık ama Manisaspor'un 20 milyon TL borcunu sildirdim. Bu çok önemli bir konu" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF