ERZİNCAN'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 5 kişilik aile Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Erzincan'dan dün İstanbul istikametine seyir halinde olan Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı TIR, Refahiye'den Erzincan istikametine gitmekte olan Hakan Ayluçtarhan'ın kullandığı 34 UJ 841 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı.
Çarpışmanın etkisiyle 34 UJ 841 plakalı otomobilde bulunan Zehra Ayluçtarhan (39), kızı Duru Ayluçtarhan (13) ikiz çocukları Yağız ve Elif Ayluçtarhan (1) ile sürücünün kayınpederi Hayrettin Birdal (73), hayatlarını kaybetti.
Cenezaler Kocaeli’nin Darıca İlçesi Osmangazi Mahallesindeki evlerine getirildi. Burada alınan helalliklerinin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Osmangazi Karatoprak Keşoğlugil Camii’nde öğlen namazın ardından kılınan cenaze namazlarından sonra Nenehatun Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.
Kazada ağır yaralanan Hakan Ayluçtarhan ile kayınvalidesi Latife Birdal (67) Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

FOTOGRAFLI