Türkiye’de otomotiv sektöründe müşterilerine en fazla ürün çeşidi sunabilen İsotlar Grup yarım asrı geride bıraktı. İsotlar otomobil satın almaya gelen müşterilerine yenilikçi bir sunumla showroomunu yeniledi. İsotlar Renault mobilite showroomuyla teknolojik bir ortam sunuyor.
ADANA’DA İLK VE TEK SHOWROOM
Türkiye geneline yayılmış 220 noktada satış ve servis hizmeti veren Renault Mais müşterilerinin, artık daha yenilikçi ve modern yaklaşımlar görme isteğiyle başlattığı mobilite uygulamasına dönüşen 20 showroom’dan biri olan İsotlar Renault, Adana’da ilk ve tek olmanın ayrıcalığını yaşıyor.
TABLETLE DAHA ETKİLİ HİZMET
Zamanla teknolojiye ayak uydurarak yenilendiklerini dile getiren İsotlar Renault-Dacia İşletme Müdürü Ziya Turan, "Renault Mais’in mobilite teknoloji uygulamasının Adana’da ilk ve tek olarak İsotlar Renault showroomunda gerçekleşmiş olmasından oldukça mutluyuz. Böylelikle müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunabileceğiz. Günümüzde, çoğumuz zaman bulamamaktan şikâyetçi. Bu anlamda müşterilerimizin harcadıkları zamanı verimli kullanmaları adına teknolojiden destek alabileceğiz. Tablet uygulamamız sayesinde müşteri temsilcimizin aklında tutamayacağı kadar veriyi aktarabilecek, istediği standartlar dahilinde tüm kampanya ve fırsatları doğru ve hızlı bir şekilde sunabilecek. Böylelikle müşterilerimiz satın alma aşamasında daha az zamanda daha doğru tercihler yapabilecek” diye konuştu.
ARACINI KENDİN KİŞİSELLEŞTİR
Yenilen İsotlar Renault showroom’da girişte yer alan bar tarzı mobilyalarda kendi evlerinde gibi rahatça zaman geçirerek dokunmatik ekranlarda istediklerine göre kişisel araçlarını yaratabileceklerini söyleyen Ziya Turan, “Müşterilerimiz ev rahatlığında istedikleri araç özelliklerini dokunmatik ekranlarda kişiselleştirebiliyorlar. Sahip olmayı düşündükleri aracın tüm detayları özelleştirip son halini üç boyutlu olarak ekranda görebiliyorlar. Daha sonra dilerler ise bu konfigürasyonu kendilerine e-posta olarak da gönderebiliyor evde de devam edebiliyorlar. Yani showrooma geldiğinde evde oluşturduğu aracın özelliklerini tekrar tekrar anlatmasına gerek kalmayacak” dedi.