BURSASPOR Basın Sözcüsü ve Medya Direktörü Suat Paçacı, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in, "Bursaspor kaptanı beni alın, dedi. Ben başkanı arayıp almayalım, dedim" açıklamasındaki futbolcunun Volkan Yen olduğunu açıkladı. 
Basın Sözcüsü Suat Paçacı, yapqtığı yazılı açıklamada Şenol Güneş’i arayanın Volkan Şen olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Pazar gecesi maçtan sonra hakem konuşulmasın demiştik ama Mete Kalkavan Quaresma'ya ikinci sarı kartı neden çıkaramadı, neden rakibimizi 10 kişi bırakmak istemedi, merak ediyorum. Biz hakemlere güvenmek istediğimizi söyledikçe, onlar bize güvenmenize gerek yok mesajı vermeye devam ediyorlar.
Maç sonunda bir oyuncu eğer teknik direktöre hakaret edecek cüreti gösteriyorsa, yine maç sonunda hocanız maçı bir tarafa bırakıp, geçmiş üzerinden polemik yaratmaya devam ediyorsa, bu ülkede futbolun gelişmesi için kimin ne katkı sağlayıp sağlamadığını konuşmaya gerek bile yok.
O zaman şunu da söylemek lazım. Bursaspor Kulübü Başkanı 'oyuncularımızın kafaları karıştırılıyor' dendiğinde, niye itiraz ettiniz. Hem şark kurnazı diyeceksiniz, yalancı tüccar diyeceksiniz sonra da eski kaptanınız Volkan Şen beni arayıp gelmek için yalvardı diyeceksiniz. Dün gece maç sonundaki açıklama, oyuncuların kafalarının karıştırıldığına dair bir itiraf değildir de nedir?
Birkaç hafta önce Beşiktaş muhabirleri ile yaptıkları kahvaltıda söylenen ve bütün medyada yer alan açıklamayı da hatırlatalım o halde. Muhabirler soruyor, Bursaspor'dan kimi istersiniz diye... Cevap da şu, “Serdar Aziz'i isterim, Beşiktaş'a geldiğimde de istemiştim zaten..”
Şimdi bunca laf, bunca söz, kafa karıştırmak değil midir?
Biz Bursaspor olarak sadece, doğrunun ve dürüstlüğün tarafı olmaya, ülke futbolu için bir değer yaratmaya devam edeceğiz. Bizi sahanın içinde dışında ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, doğru bildiğimiz yolda yürümekten vazgeçmeyeceğiz.
Herkesin sonuca odaklandığı bir ülkede, eğer Bursaspor taraftarı, Beşiktaş maçından sonra takımını alkışlıyor ve teselli ediyorsa asıl konuşulması gereken örnek davranış budur."