TRABZON (AA) - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın sahasında İtalya'nın Napoli takımını konuk edecek.

L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak 2. turda Napoli ile eşleşen bordo-mavili takım, rakibiyle 26 Şubat'ta deplasmanda yapacağı rövanş maçı öncesi avantajlı bir skorla sahadan ayrılmayı hedefliyor.

Karadeniz ekibinde, teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor.  Bordo-mavililerde sakatlığı bulunan Belkalem, Yusuf Erdoğan, Waris, Onur ve Yatabare, kart cezalı Mehmet Ekici ile Kevin Constant olmak üzere 7 eksik bulunuyor. 

UEFA listesinde adı olmayan yeni tranfserler Aytaç Kara ve Uğur Demirok'un yanı sıra  Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ile  Deniz Yılmaz da forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Sakatlığı bulunan Bosingwa'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. 

Devre arasında transfer edilen kaleci Hakan Arıkan, Erkan Zengin ve sakatlığının ardından Özer Hurmacı ise takımdaki yerini alacak.

Bordo-mavili takımın Hakan Arıkan, Bosingwa (Fatih Atik), Aykut Demir, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun, Soner Aydoğdu, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Cardozo 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

- Biletler 3 gün öncesinden tükendi

 Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takımın Napoli ile yapacağı maçın biletlerini 3 gün önceden tüketti.

Yaklaşık 22 bin dolayında taraftarın izleyeceği karşılaşmada bordo-mavililer, bu sezon seyirci rekoru kıracak. Yönetim kurulu, karaborsa alınan ve başkasının üzerine düzenlenmiş biletle stadyuma girmenin yasak olduğunu belirterek, taraftarlara uyarıda bulundu.

- Portekizli hakem yönetecek

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek.

Bertino Cunha Miranda ile Alvaro Daniel Carvalho Msequita'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Rui Licino Barbosa Mesquita, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Miguel Taborda Xistra ve Marco Bruno Santos Ferreira olacak.