Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bulunan Çok Programlı Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ortaklaşa Kutlu Doğum programı düzenlendi.
Osmaneli Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından okulun spor salonunda gerçekleştirilen programa, Okul Müdürü Halil Kiraz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Kuran’ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Okul Müdürü Halil Kiraz, bu yıl Peygamber Efendimizin doğumunun 1444. gününün kutlandığı 20 Nisan tarihinin mübarek üç ayların başlangıç gününe tesadüf geldiğini belirtti. Kiraz, "Bu mübarek gün, tüm insanlığın kavgalardan, savaştan, yokluktan, açlıktan kurtuluş günü olsun. Bizler Kur-an’ı Kerim ve Peygamberimizin sünnetini kendimize rehber aldığımızda dünyamız daha güzel olacaktır" dedi.
Konuşmanın ardından program, öğrencilerin okuduğu şiirler ve hadislerle devam etti. Program sonunda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Etkinlik sonrası Okul Müdürü Kiraz, programda emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve programa katılanlara teşekkür etti.