Isparta’nın Yalvaç ilçesinde CN-235 CASA tipi askeri uçağın, eğitim uçuşu esnasında düşmesi sonucu şehit olan 3 askerden birisi olan Şehit Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa’nın Fatsa ilçesinde yaşayan annesi Nezahat ile babası Sebahattin Karamustafa’yı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek, acılarını paylaştı.

Vali Seddar Yavuz şehit evinde yaptığı konuşmada, “Şehitlik şerefli bir makam. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ay-yıldızlı, al bayrağımızın vatanımız üzerinde özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir. Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Allah sizlere sabır ve dayanma gücü versin. Şehidimizin emaneti olan sizlerin her zaman yanındayız. Kapımız sizlere sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

Ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen Şehit Hava Pilot Binbaşı Ümit Karamustafa’nın annesi Nezahat ile babası Sebahattin Karamustafa, "Valimiz Seddar Yavuz ile değerli eşleri Selda Yavuz hanımefendi, zor zamanlarımızda bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Hatırımızı sorarak, bizlere moral vermeye çalıştılar ve desteklerini esirgemediler. Bu ziyaret bizleri memnun etti, duygulandırdı.Teşekkür ediyoruz” diye konuştular.