Adana’da Güney Rotaract Kulübü, acımasızca öldürüldükten sonra kadına şiddeti bir kez daha ülke gündemine taşıyan Özgecan’ın adını ölümsüzleştiriyor.
Güney Rotaract Kulübü Başkanı Av. Can Şerbetçi, kulübün kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında, ‘Güneyin Işıltısıyla Hayallerinize Dokunuyoruz’ projesi gerçekleştirdiklerini bildirdi. Şerbetçi, düzenleyecekleri 10. yıl gala yemeğinde, 8 ünlü isimin bulunacağı masa oluşturulacağını ve geceden elde edilecek gelirin, Tarsus’ta hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın adının verileceği Ayşe Atıl Lisesi’ndeki laboratuar ve tiyatro salonu için kullanılacağını kaydetti.
Seyhan Oteli’nde 27 Mart Cuma günü düzenlenecek olan 10. yıl galasına Ege, Doğa Bekleriz, Egemen Töreli, Nilay Dorsa, Vatan Şaşmaz ve Yeliz Yeşilmen’in de katılacağını kaydeden Şerbetçi, verdikleri hizmetleri basının da desteğiyle geniş kitlelere ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını bildirdi.
Şerbetçi, canlı müzik, DJ performansı ve ünlülerin olacağı yemekli galaya katılmak isteyenlerin kulübe başvurmalarını beklediklerini kaydetti.