Bozüyük Belediyesi tarafından hafta başında Çarşı Mahalle Göçmen Sokak’ta başlatılan asfalt yenileme ve kaldırım yapım çalışmaları hızla devam ederken, Başkan Bakıcı çalışma mahalline gelerek incelemelerde bulundu, vatandaşlar ile sohbet etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte Göçmen Camii’nde eda ettikleri cuma namazının ardından Göçmen Sokak’ta devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Burada görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı vatandaşlar ile de görüşerek ilçenin çeşitli noktalarında devam eden belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’da mahalle sakinleri ile görüşerek, gelen talepler ve çalışma programı çerçevesinde ilçe genelinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Ekipler tarafından tamamlanan kaldırım çalışmalarının ardından, asfalt yenileme çalışmaları başlatılırken, çalışmalar özellikle Mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.