Survivor Ünlüler Gönüllüler yarımasında bu sezonun ilk dokunulmazlık yarışması yapıldı. Dokunulmazlık yarışmasını Gönüllüler kazanırken Ünlüler bir ismi eleme için seçti. Survivor 2016'da dokunulmazlık oyunu oldukça çekişmeli geçti. Yapılan dokunulmazlık oyununu Ebru Öztürk kazandı.

SURVİVOR’DA ELEME KURALLARI DEĞİŞTİ
Dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler takımında yarışmacılar eleme için br arkadaşlarının ismini yazdılar. Ünlüler takımında adı en çok yazılan Tuğba, eleme için çıkan ilk isim oldu. Tuğba Özay sonuç sonrası şaşırmadığını söyledi.

İKİNCİ ADAYI YAĞMUR SEÇTİ
Survivor’ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Ebru Öztürk’ün kararıyla, Tuğba Özay’dan sonra ikinci eleme adayı Yılmaz Morgül oldu. Daha önce Yılmaz Morgül’le yemek yapma konusunda tartışan Ebru Öztürk, “Kalbimi kırdığı için ve söyledikleri yaptıklarının uymadığı için Yılmaz Morgül’ün ismini söylüyorum” dedi. Survivor’da 3. eleme adayını ise sms oylaması sonucunda en fazla oyu alan yarışmacı seçecek. Elemeye kalan 3 aday arasından, sms oylamasından en az oyu alan isim Survivor adasına ilk veda eden yarışmacı olacak. 



Kaynak: Milliyet