Tavşanlı Belediyesi İtfaiye ekipleri, kar yağışı ve don sebebiyle su kesintisi yanan mahallelere tankerlerle su taşıyor.
İlçenin yüksek semtlerine su veremediklerini belirten Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, özellikle subaşı mahallesi, ulucami mahallesi, dağçeşme mahallesi ve TOKİ Konutlarına tankerler ve itfaiye araçları ile su taşıdıklarını söyledi.
Su kesintisi ile ilgili vatandaşlar itfaiye irtibat numarası olan 110’u 24 saat boyunca arayabileceklerini, İtfaiye ekipleri tarafından mahalle sakinlerinin su ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Atabay, "Önceden de belirttiğimiz gibi ana hattaki kaçak tespit çalışmaları arazi şartlarından ve hava şartlarından dolayı biraz zorlukla ilerlemekte. Ekiplerimiz biran önce bu kaçakları tespit edip en kısa zamanda su problemini çözüme ulaştırmak için aralıksız çalışmalarına devam ediyorlar. Bununla birlikte su ulaşamayan yüksek kesimlerdeki mahallelerimize acil ihtiyaçlarda itfaiye ekiplerimiz su takviyesi yapmakta” dedi.(EFE)