Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Mehmet Fatih Çıtlak ile "Peygamber Efendimiz (sav)" konulu "Muhabbet Bağı Sohbeti ve Tasavvuf Müziği Dinletisi", Gaziantepliler tarafından yoğun ilgi gördü.
KATILIMCILAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI
Muhabbet Bağı Sohbeti ile Peygamber Efendimizin (sav) ve sahabelerin hayatından kesitler anlatan Araştırmacı Yazar ve Mesnevihan Mehmet Fatih Çıtlak, Tasavvuf Müziği Dinletisi eşliğinde, mesnevi ile ilgili bilgiler verdi. Tasavvuf Müziği eşliğinde Mesnevihan Mehmet Fatih Çıtlak’ı dinleyen katılımcılar duygu dolu anlar yaşadı. Yaklaşık bir buçuk saat süren programda Mesnevi hakkında geniş bilgiler veren Fatih Çıtlak, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayrı Özkeçeci, Araştırmacı Yazar ve Mesnevihan Mehmet Fatih Çıtlak’a çiçek takdiminde bulundu.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şehitkamil Belediyesi’nin bu tür bilgilendirici programlar düzenlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Şehtikamil Belediyemiz tarafından düzenlenen programa katıldık. Allah Razı olsun Fatih hocamızdan bizlere bugün Peygamber Efendimiz ’in (sav) ve sahabelerin hayatından kesitler sundular. Ayrıca Tasavvuf Dinletisi de bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Hocamıza bizlere böylesine anlamlı bilgiler aktardığı için teşekkür ediyoruz. Bu tür faaliyetlerin sık sık yapılmasını temenni ediyoruz. Böylesine güzel bir programı düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na da ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen ‘programına, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.