Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, derneklerinin 2015 yılı faaliyetleri için destek ziyaretlerini sürdürüyor.
ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Besti Aydeniz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Suat Vural ile Iğdır Merkez Evci Köyü Okul Müdürü Metehan Karadağ’ı ziyaret ederek, Ermeni lobisinin 2015 hazırlığı ve sözde Ermeni soykırımının 100. yılı hakkında yapacakları çalışmalarda destek istedi. Ziyarette Iğdır Besti Aydeniz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Suat Vural, dernek çalışmalarını taktir ile takip ettiğini belirterek, Revan doğumlu bir ailenin torunu olduğunu ve bu konularda hassas olduklarını belirterek, bu yıl içerisinde öğrencilere verilen ödev ve projelerde sözde soykırımla ilgili konuları ele alacaklarını söyledi.
Iğdır Merkez Evci Köyü Okul Müdürü Metehan Karadağ ise, "İlimizin etkili ve bilgilendirme konusunda çalışmalar yapan uluslararası bir teşkilatın okulumuzu ziyaret etmesi, biz okul yönetimini çok memnun etmiştir. Okulumuza gelen öğrenci velileri ile yaptığımız sohbetlerin içinde Ermeni çetelerinin sözü edilince; babalarının Ermeni çeteleri tarafından acımasızca katledildiklerini anlatmaya başlıyorlar. Köyümüzdeki hangi eve girerseniz girin bu anılar anlatılmaktadır. İhanet eden Ermeni çetelerinin torunları bugün Avrupa’da oturdukları masalardan Türkiye’yi baskı altına alıp, atalarımıza ‘katil’ dedirtmek peşindeler. Biz ASİMDER’in yanındayız" şeklinde konuştu.
Ziyaretlerin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Besti Aydeniz Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Suat Vural’a ve Iğdır Merkez Evci Köyü Okul Müdürü Metehan Karadağ’a, Türk-Azerbaycan ve dernek logosunun bulunduğu masa bayrakları ile Ermeni çetelerinin bölgede yapmış olduğu katliamları anlatan çeşitli tarih kitapları hediye etti.