Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından düzenlenen ‘YTÜ Tanıtım Günleri’ Davutapaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tüm fakülte ve bölümlerden görevli akademisyenler, tanıtım günleri için gelen Yıldız adaylarına eğitim, ders içerikleri, üniversite yaşamı, meslek seçimi gibi konularda detaylı bilgi verdi.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirilen ‘YTÜ Tanıtım Günleri’ne yoğun ilgi gösterildi. İki gün boyunca devam eden etkinliğe öğrenci adayları aileleri adeta akın etti. Fakülte ve bölümlerden akademisyenlerle birebir iletişim kurma imkanı bulan öğrenciler, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda tüm konularda bilgi sahibi oldu. Öğrenciler, akademik imkânların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda fikir sahibi oldu.
10 fakültede 41 bölümden uzman akademisyenler 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında kurdukları bilgilendirme stantlarıyla üniversite imkânları ve eğitim sistemi konusunda öğrencileri ve aileleri bilgilendirdi.