Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan ve Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu Çaycuma’ya gelerek esnaflar ile sohbet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan ve Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu, İlçe Başkanı Ersin Akyüz ve bir grup partili ile Nihat Kantarcı Caddesi üzerindeki MHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren ve ardından Çaycuma’da tek tek esnafları olaşarak kendisini tanıtan Çakan ve Bayramoğlu vatandaşlarla sohbet ettiler.
MHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren adaylar yaptıkları açıklamada, Çaycuma’daki ilgiden memnun kaldıklarını belirttiler. Geçmişte yaptığı görevlerden dolayı şu anda övgü dolu sözler duyduğunu ifade eden MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan; “Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olurken ülkemizin içindeki bulunduğu durumu düşündük. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yörüngesinden çıktığını, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünün gelecekte tehlikeye düşeceğini gördük. Sosyal , ekonomik ve kültürel çöküşlerin gerçekleştiğini gördük. Bu nedenle doğduğumuz, büyüdüğümüz ve bizi bir yerlere getiren ve yetki verenler için tekrar hizmete talip olduk. Her yerde çok sıcak karşılandık. Elini sıktığımız beş kişiden biri ‘ Sizden umutluyuz, bilgi ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyoruz. Sizin gibi siyasetlere ihtiyacımız var’dediler.
İnşallah bu dönemde genç adaylarımızla birlikte meclise gideceğiz. Vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikalarına bu ülkenin ihtiyacı olduğunu söylemektedirler. MHP’de birlik beraberlik, disiplin, örf, adet, gelenek, görenek, sevgi ve saygı vardır. Bizim içimizden bir tek taşı koparamazlar. Bu ekip birlik içinde bölgesine hizmet etmek adına çalışacaktır. Genç ve hevesli milletvekili adayı arkadaşlarımı da başarılar diliyorum. Seçim bürosunun açılışında emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim”dedi.
MHP Zonguldak 3. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Emre Bayramoğlu, Zeki Çakan gibi bir insanın arkasında olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyleyerek; “Birkaç gündür Sayın Bakanımızı daha yakından tanıma fırsatı buldum. Ereğli, Alaplı ve Çaycuma’da gördüğüm tablo beni daha da çok ümitlendirdi ve etkiledi. Çakan’ı tanıyan herkes çok güzel duygularını ilettiler. Biz siyasete yeni başladık ama siyaset dışındaki hayatımızda da göğsümüzü gere gere Bakanımız gibi durmamız gerekiyor.
Zonguldak Devlet Hastanesi’nde çalışıyorum, niyetim ülkeme hizmet etmek. Günümüzde genç arkadaşlarımızın geleceğe kaygıyla baktıklarını üzülerek görüyorum. Anne babalar iş kapılarında torpil aramak zorunda kalıyorlar. Artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında bunlar olmayacak. Herkes hak ettiği yere gelecek. Muhalefet partili milltevekilleri de bir şeyler yapabilirlerdi ancak istemek lazım. Bir muhalefet milletvekili bir Bakanın kapısından kovulacak değildir. Biz parti olarak kadromuzdaki tecrübeli insanlarla muvaffak olacağız”diye konuştu.