Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transfer döneminde birçok oyuncusuna teklif geldiğini belirterek, "Çok büyük rakamlar teklif ettiler. Biz satmayacağız dedik ve sözümüzde durduk. Biz büyük bir camiayız ve bize bir tane şampiyonluk kupası yetmez" dedi.
Genç Bursasporlular Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Taraftarın coşkuyla karşıladığı geceye Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Ali Büyükkurt, Ali Turan, Sadettin Garip, Enver Kumova, Sezer Sezgin, Alper Tunga Çevik, Recep Turgut, Selahattin Aktaş, AR-GE Grubu Başkanı Kemal Güler, idari menajer Adil Cenkçiler, Bursasporlu futbolcular Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Harun Tekin, Fernandao, Josue, Civelli, Belluschi, Aziz Eraltay, eski başkanlardan Remzi Cinoğlu, Recep Günay, taraftar dernekleri başkanları ve üyeler katıldı.
"BÜYÜK BAŞARILARIN İZLERİNİ GÖSTERDİLER"
Genç Bursasporlular Derneği Onursal Başkanı Hasan Hayden yaptığı açıklamada, Bursalıların gurur duyduğu bir takım izledikleri için Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Hayden, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu gecemizde çok güzel bir biçimde birlik ve kardeşlik içerisindeyiz. Genç Bursasporlular Derneği, 2015 yılı faaliyetleriyle tüm Türkiye’de adından fazlaca söz ettirecektir. Bursaspor tarihinin ekonomik yönden en sıkıntılı olduğu bu dönemde Bursaspor yönetiminin göstermiş olduğu performans alkışa şayan. Çok zor şartlarda olmalarına rağmen futbolcu satışı yaparak kendilerini rahatlatacakken bize büyük başarıların izlerini gösterdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bursaspor yönetiminin her kesimden desteğe ihtiyacı olduğu unutulmasın. Parası olan maddi, projesi olan projeleriyle destek verebilir” dedi.
“HER SENE KUPA VAAT EDİYORUZ”
Genç Bursasporlular Derneği yönetimine böylesine güzel bir geceyi gerçekleştirdiği için teşekkür eden Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da, “Zaman zaman bir araya geliyoruz ama bugüne kadar böylesine kalabalık bir ortamda buluşmuyorduk. Yaklaşık 8 aydır yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Çok mutlu ve gururluyum. Takımımız şu anda Spor Toto Süper Lig’de 30 puanla 5.sırada bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 takım arasına girdik. Futbol otoriteleri Türkiye’nin en güzel futbol oynayan takımına sahip olduğumuzu söylüyorlar. Genel Kurul’da rekor bir oyla göreve geldik. Bizler sizlerin içinden çıkan fertleriz. Bursaspor aşkıyla yanan insanlarız" dedi.
"SATMAYACAĞIZ DEDİK, SÖZÜMÜZDE DURDUK"
Geçmişte bir takım sıkıntıların yaşandığını dile getiren Bölükbaşı, "İnşallah onlar geride kaldı. Ekonomik sıkıntılarımız var. Allah’ın izniyle önümüz açıldı. Denizi geçtik, şuan deredeyiz. Gemiyi sağ salim limana yanaştıracağız. Geçtiğimiz hafta divan kurulunda söylediğim gibi borcumuz var ama ödenmeyecek bir borç değil. Tüm futbolcularımıza transfer teklifi geldi. Çok büyük rakamlar teklif ettiler. Biz satmayacağız dedik ve sözümüzde durduk. Biz büyük bir camiayız. Bize bir tane şampiyonluk kupası yetmez. Bursa’da yüzde 80 oranında birlik ve beraberlik sağlandı. Yapacağımız kampanyalara desteklerinizi bekliyoruz. Loca ve kombine satışlarımızdan lisanslı ürünlerimize kadar sizlerden destek bekliyoruz. Birkaç takviye ile birlikte, yeni stadyumumuz da oluşturacağımız büyük coşkuyla her sene kupa vaat ediyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen gecede Bursasporlu futbolculara cep telefonu hediye edilirken, Genç Bursasporlular Derneği yönetim kurulu üyeleri ise geceye katılan taraftar dernekleri temsilcilerine imzalı Bursaspor forması takdim etti. Gecede canlı müzikle eğlenen Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar ve taraftarlar ile birlikte halay çekerek coşkuya ortak oldu.