Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin öğrencileri, yıl sonu gösterisi sergiledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM)’nde gerçekleşen gösteride çocukların aileleri duygulu anlar yaşadı.
Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin öğrencileri yıl sonu gösterisiyle, hünerlerini sergiledi. EBKM’de gerçekleştirilen programa Ak Parti Antalya Millet Vekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkan Vekili İsa Sarpdağ, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Program için haftalardır çalışan heyecanlı minikler, özel kostümleri ve koreografileriyle Çanakkale Savaşı, Mehter Takımı, halk oyunları ve şiir dinletisi gibi gösterileri sergilediler. Duygusal dakikalar yaşayan veliler, sahnede heyecanlanan çocuklarını alkışlarla destekledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Hakan Tütüncü’nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü de çocuklarının yer aldığı gösteriyi heyecanla izledi. Köse yaptığı konuşmada, “Bugün burada milletvekili olarak değil, çocuklarımın babası olarak bulunuyorum” sözleriyle diğer öğrenci aileleriyle sevincini paylaştı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yurt dışı seyahati dolayısı ile programa katılamazken, eşi Ayşe Tütüncü kızı Zeynep’in gösterisini seyretti.
Öğretmenlerinin yönlendirmesi ile sahne alan 3-6 yaş arası çocuklar birbirinden özel sahne gösterileri sundular. Kelebekler, Minik Kalpler, Yıldızlar, Gülen Yüzler ve Uğur Böcekleri sınıfları, yıl sonu gösterinde ilk sahne deneyimlerini yaşarken, Papatyalar sınıfında ise mezuniyet heyecanı vardı.
Kreşin en büyük yaş grubunda yer alan Papatyalar sınıfı, ilk arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet heyecanını paylaştı. Programın sonunda mezuniyet cüppelerini giyerek Andımız’ı okuyan minik mezunlar, başarı madalyalarını ailelerinden teslim aldı. Heyecanlı geçen mezuniyet töreni miniklerin kep fırlatmasıyla son buldu.