Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin katkıları ile düzenlenen ve 25 engellinin katılım gösterdiği Antalya tatili için teşekkür ettiklerini bildirdi.
Avkapan, "Herhangi bir talebimiz olmamasına rağmen başka engellilere bir güzellik yaparak bizleri tatile gönderdi. Allah ondan razı olsun" dedi.
Bedensel Engelliler Derneği adına yapılan açıklamada konuşan dernek başkanı Servet Avkapan, "Engelli kardeşlerimiz için tatil moral verici bir çalışma oldu. Gerek maddi gerekse manevi problemlerinden dolayı tatile gitme şansı yakalayamamış engelli kardeşlerimiz için Belediye Başkanımızın bu çalışması çok moral verdi. Engelli kardeşlerimizle birlikte bizlerde Antalya Büyükşehir Belediye bünyesinde hizmet veren engelliler eğitim merkezini de tanıma fırsatına sahip olduk. Bu inceleme gezisi ve tatil arasında da böyle bir proje hazırlayarak başkana sunma imkanı yakaladık. Bize verdikleri destek için Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye engelliler adına teşekkürü bir borç biliriz" diye konuştu.