Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesine Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2004-63 betonarme tipi 810 metrekare inşaat alanına sahip kapalı spor salonu yapılıyor.
İhalesi yapılarak hafriyat çalışmalarına başlanılan kapalı spor salonunun önümüzdeki yıl Temmuz ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 1 milyon 200 bin TL bedelle yapılacak olan kapalı spor salonu içerisinde soyunma odaları, duş ve oturma yerleri olacak. Salonun çok amaçlı olarak kullanabilecek şekilde inşa edilmesi bekleniyor.
Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, beldeye kapalı spor salonu kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Tuna, “Beldemize kapalı spor salonun yapılmasında katkısı olan ve emeği geçen Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’ya 24.’üncü Dönem Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’a, AK Partili büyüklerimize, İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Altınkaynak’a ve çalışanlarına, İl Özel İdare çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e ve Dodurga İlköğretim Okul Müdürü Ali Aygül’e ve Ortaokul Müdürü Seyit Mehmet Akpınar’a şahsım ve belde halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede hizmete sunacağız” dedi.