AK Parti Antalya Milletvekili aday adayları Atay Uslu ve Mustafa Akdeniz, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili aday adayları Atay Uslu ve Mustafa Akdeniz, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetinkaya, her iki milletvekili aday adayına, halka hizmet adına çıktıkları zorlu yolda başarılar diledi.
AK Parti milletvekili adaylarının ve daha sonraki süreçte milletvekili adaylarının hiç birine farklı gözle bakmayacağını ifade eden Başkan Çetinkaya, “Hepimizin amacı ve gayesi insanlara, ülkeye en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda bazılarımız partili olacak, bazılarımız belediye başkanı bazılarımız ise milletvekili. Herkesin ayrı bir görev, farklı hizmet yollarında halka hizmet etme çabasında olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.