Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Sivas’a gelerek kamp yapacağı otele yerleşti.
Türk Hava Yolların ait özel uçakla İstanbul’dan, Sivas Nuri Demirağ Havaalanı’na gelen Beşiktaş kafilesi daha sonra takım otobüsüyle kamp yapacağı otele geldi. Burada çok sayıda taraftar tarafından meşaleler ile karşılanan siyah-beyazlı ekipte taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Kamp yapacağı otele yerleşen Beşiktaş burada maç saatini beklemeye başladı. 18 yaşındaki doğuştan yürüme engelli Metehan Baran da Beşiktaş kafilesini karşılayanlar arasında yer aldı. Genç taraftar başkan Fikret Orman ile fotoğraf çektirerek imza aldı.
Kafilede; başkan Fikret Orman, ikinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, basketbol şubesi, dernekler ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ve futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar da yer aldı.
Teknik direktör Slaven Bilic, kafilede şu futbolculara yer verdi: "Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Eslem Öztürk, Mustafa Pektemek, Demba Ba."