Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8. Geleneksel 7 Aralık Kurtuluş Günü Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları oynanıyor.
Çeyrek finalde oynanan maçlar sonunda Kilis Belediyesi ve İl Özel İdaresi yarı finale çıkan takımlar oldu. Maçların oldukça çekişmeli geçtiği turnuvayı organize eden Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Küçükoğlu amaçlarının kurumlar arası dayanışma, birlik ve beraberliğin sağlanması ve herkesi spora teşvik etmek olduğunu söyledi.
Küçükoğlu, “ Turnuva her yıl biraz daha heyecanlı bir hal alıyor. Bu yıl 18 takım turnuvaya katıldı. Şu ana kadar maçlar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçiyor. Turnuva sonunda ilk 3’e kalan takımlarımıza kupa vereceğiz. Kilis Belediyesi, İl Özel İdaresi, Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Ayşe Güllü Çetin Orta Okulu’nun şampiyonluk şansları devam ediyor” diye konuştu.
Önümüzdeki hafta yarı final maçlarının oynanacağı turnuvada çeyrek finalde Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile karşılaşırken, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Ayşe Güllü Çetin Orta Okulu ile karşı karşıya geleceği bildirildi.