Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin yeni eğitim öğretim yılı, açılış töreniyle başladı.
Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin yeni eğitim öğretim yılı açılışı için tören düzenlendi. Törene, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, çocuk evi öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Çocuk Evi Müdürü ve Çocuk Gelişimi ve Eğitim Bilimi Uzmanı Sara Kefi, yeni eğitim dönemine hazır olduklarını belirtti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da, şu açıklamalarda bulundu:
"Çocuk Evimize kurulduğu günden bugüne emek vermiş çok değerli belediye başkanlarımız ve çok değerli bir eğitimci takımımız var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun 23’üncü yılında da, hep olduğu gibi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyerek, bilimsel gelişmeleri takip ederek, sosyal aktivitelerle geliştirip ilerleyeceğimiz bir eğitim sezonu geçireceğiz. Değerli velilerimiz, bu ilk gün çok güzel bir gün, keyifli bir gün. Yavrularımıza, hayata başlama noktasında gösterdiğiniz sabrınız ve bize olan güveniniz için sizlere çok teşekkür ederim" dedi.
Konuşmaların ardından, 4-5-6 yaş grupları olarak oryantasyona başlayan Foça Belediyesi Çocuk Evi’nin minik öğrencileri, anne ve babaları ile birlikte kendi sınıflarında sanat etkinlikleri gerçekleştirdi.