RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı, maçta kaybolan süre oynanırken bulduğu gollerle 4-3 yenen Çaykur Rizespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'nden yorgun geleceklerini biliyorduk. Bu bilinçle bazı önemli oyuncularımızı maçın son dakikalarına sakladık. Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar da rakibimizin oyun planını bozdu" dedi.

Galatasaray karşısında iki kez geriye düştükleri maçtan galip gelmeyi başardıklarını anlatan Ferah, şunları kaydetti:

"Galatasaray karşısında geriye düştükten sonra maçı çevirmek kolay değil ancak karşılaşma içerisinde iki kez bunu başardık. Maçın gollerini telafisi olmayan dakikalarda atmamız bize büyük avantaj sağladı. Mehmet Akyüz'ün 45. dakikada attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gittik. Kweuke'nin uzatma dakikalarında bulduğu golle beraberliği sağladık. Galatasaray karşısında beraberlik sevincine hazırlanırken, 3 puan mucize gibi oldu."

Ferah, Galatasaray maçını kazanmalarının, hem 5 hafta aradan sonra galip gelmeleri hem de camianın moral bulması açısından önemli olduğunu ifade etti.