BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
İzmir'den bisikletiyle yola çıkarak Ordu'nun Ünye İlçesi'nde askerlik görevini yapan torununu görmeye gelen 76 yaşındaki Nureddin Gönülal'a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir bisiklet hediye edildi. Bisiklet ve kask ile birlikte 8 Ağustos'ta terhis olacak olan torunu için yine Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun'dan İzmir'e uçak bileti de alınarak Gönülal'a teslim edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Abdullah Özkan ve Basın Müdürü Nurullah Yıldız tarafından Nureddin Gönülal'a bisiklet ve uçak biletleri verildi. Kültür ve Sanat Müdürü Abdullah Özkan, "Nureddin Gönülal'ın bu vefa örneğine büyükşehir belediye başkanımız duyarsız kalmadı ve bir bisiklet ile kendisi ile birlikte torunu içinde İzmir'e uçak biletini bizler vasıtası ile gönderdi. Bizler de büyük bir gurur ve onurla bisiklet ve uçak biletlerini teslim ediyoruz. Burada görev yapan askerimiz böyle bir dedeye sahip olduğu için çok şanslı" dedi.
Nureddin Gönülal ise, "Cezaevinde eskiyen bisikletim tamir edildi. Bunun yanı sıra yeni bir bisiklet ile torunum ve benim adıma dönüş için uçak bileti alındı. Allah hepinizden razı olsun. Ben bu yeni bisikletle Mekke'ye kadar giderim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI