ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de dün deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Orduspor kafilesi, taraftarlarca Durugöl Tesisleri'nde karşıladı. 

Antalyaspor maçının ardından karayoluyla kente dönen mor-beyazlı kafileyi taraftarlar yalnız bırakmadı. Kulübün Durugöl Tesisleri'ne gelen taraftarlar, takım otobüsünün önünde sevgi gösterilerinde bulundu.

Burada gazetecilere açıklamaya yapan teknik direktör Hüseyin Özcan, "Yeniden diriliş ve direnişin birinci adımını attık. Orduspor, bundan sona direnmeye devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 

Ligin devam ettiğini vurgulayan Özcan, şöyle konuştu:

"Hem bugünümüzü kurtarmak hem de geleceğimizi kurtarmak için mücadele ediyoruz. Orduspor, küllerinden yeniden doğacaktır. Bu yeniden doğuş bizi daha ileriye taşıyacaktır. Biz bunun adımını attık. İnşallah bu adımın devamı gelecektir. Çocuklarımız bu gurura ve onura layık. Bir kez daha bütün futbolcularımı alınlarından öpüyorum."

Kulüp idari menajeri Selim Şener de Orduspor olarak zoru başardıklarını belirterek, "Yaşları 16 ile 18 arasında değişen gençlerimizle Antalyaspor'u sahasında yenerek belki bir mucize yaptık. İnşallah bu mucizelerin devamı gelecektir. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Bu arada, 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın ve Akıncılar Derneği Başkanı Cüneyt Gözükan, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.