BÖLGESEL Amatör Lig temsilcisi Iğdır Arasspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek geçen sezon gruplara kaldığı Ziraat Türkiye Kupası'na 2'nci turda veda eden Altınordu'da Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu mağlubiyeti suni çime bağladı.
Kışla Semt Stadı'ndaki maçı alışık olmadıkları bir zeminde oynadıklarını ifade eden Eroğlu, "Sahaya genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile çıktık. Ancak oyuncularım sentetik çime alışık değiller. Saha oyunumuzu olumsuz etkiledi. İstediklerimizi yapamayınca rakibimize uzatmalarda yediğimiz golle boyun eğdik. Çok üzgünüm, kupayı ciddiye alıyorduk" diye konuştu.
Karşılaşmadan bir gece önce rakip takım taraftarlarının gece yarısı otelin önüne gelerek tezahürat yaptığını kaydeden genç teknik adam, "Saha dışında ve statta güvenlik anlamında herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Sadece bir grup taraftar gece otelin önünde takımları lehine tezahürat yaptı. Iğdır'a sorunsuz gittik, oradan sorunsuz ayrıldık" dedi. Kupayı unutup, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına odaklandıklarını sözlerine ekleyen Hüseyin Eroğlu, "Geçen hafta aldığımız Alanyaspor galibiyetinin anlam kazanması için mutlaka Kardemir Karabükspor'u yenmeliyiz" yorumunu yaptı.