Yeşilyurt Belediye ekiplerince mahallelerde sürdürülen yol açma, asfaltlama, kaldırım, kilit taşı uygulamaları ile devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmalara önem veriyoruz, buralara el atmaya gayret ediyoruz. 2015 yılında şu ana kadar 100 bin metrekare kilit taşı döşedik” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadiruşağı Mahallesi’ndeki kilit taşı uygulama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Polat, “Kilit taşı uygulamasıyla mahallemiz çok güzel oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak, bu yıl için mahallelerdeki ana caddeler ile ara sokakların doğal ve kilit taş ile döşenmesi işinin ihalesini yaptıktan sonra çalışmalar yoğun bir şekilde devam edecek” diye konuştu.
Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bilindiği üzere 2015 yılın ilk aylarında doğal taş ve kilit taşı uygulaması için ihalemizi yapmıştık. Bu ihale sonucunda doğal taş uygulamaları bazı mahallelerimizde devam ediyor. Kilit taşıyla ilgili ihalede belirtilen metrekareyi tamamlamış durumdayız. Bugüne kadar 100 bin metrekare kilit taşı döşedik. Kırsal mahallelerimizde yaptığımız inceleme ve çalışmalara önem veriyoruz, buralara el atmaya gayret ediyoruz. Kadiruşağı Mahallesi’ne ilk olarak 2 bin metrekare kilit taşı döşemeyi planladık. Ancak çalışmalar sırasında yeni eklemelerle birlikte 5 bin m2 kilit taşı döşedik. Kadiruşağı Mahallesi’nin ana caddesi ve ara sokakları kilit taşı uygulamasından sonra çok güzel bir görünüme kavuştu. Mahallemizin temiz ve güzel bir duruma kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mahallemize yaptığımız tüm hizmetler için muhtarlarımızla istişare ediyoruz, muhtarlarımızın da bu çalışmalarda emeği oldukça fazla, onlara da çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kadiruşağı Mahalle Muhtarı Abdullah Baki Arslan ise, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti. Aslan, son yapılan kilit taşı çalışmasından sonra mahallerinin ana caddesi ve ara sokaklarının temizlendiğini ifade ederek, “Yeşilyurt Belediye Başkanımızın bu güzel ziyareti hepimizi mutlu etmiştir. Çalışkan ve özverili yapısından dolayı Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibine sonsuz teşekkür ederim” sözlerini kaydetti.