İstanbul, 8 Eylül () - Dünya gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Cityscape Global 2015, bugün Dubai’de start aldı. Fuar, Dubai World Trade Centre’da gerçekleştiriliyor.

Geçen yıl 30, bu yıl 45 Türk firmasının katıldığı Cityscape Global, sadece Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul fuarı olmakla kalmıyor, alanında dünyanın sayılı organizasyonları içinde bulunuyor.

Cityscape Global, “Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets” ödül programı ile de yükselen dünya gayrimenkul pazarında öne çıkan mimarlık pratiklerini ödüllendiriyor.

Global Connection Körfez ülkelerinin İngilizce yayın yapan Gulf News için Cityscape Global fuarına özel bir ek hazırladı.

Global Connection tarafından hazırlanan ekte, Körfez bölgesinin yeni favorisi olarak gösterilen İstanbul, finansın yeni merkezi olarak tanıtılıyor. İstanbul ayrıca, ofisler için de uygun mekan olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin son 10 yıldır dünyanın en canlı gayrimenkul piyasalarından biri haline geldiği belirtilen ekte yatırımcılar önümüzdeki dönem için de Türkiye’ye davet ediliyor.

Bölgedeki gayrimenkul piyasalarına ilişkin bilgilerin yer aldığı ek, tüm fuar katılımcılarına dağıtılacak.

Gulf News eki ayrıca, THY’nin Körfez’deki 6 destinasyonuna yaptığı uçuşlarda ve Emirates, Ettihad, Air Arabia ile Gulf Air başta olmak üzere tüm Körfez havayolu şirketlerinin iç ve dış hat uçuşlarında da yolcularla paylaşılacak.