Büyük yenilenme sonrası hemen her gün bir aktivite ile ziyaretçilerini karşılayan ANKAmall, sanat etkinliklerine de geniş yer veriyor. “Küçük Yedili Piyano Dinletisi” ile müzik ziyafeti sunulan alışveriş merkezinde küçükler, büyük ilgi ile karşılandı.
Müzik öğretmeni Ebru Çotul tarafından eğitim alan, yaşları 7-15 arasında değişen 7 küçük piyanistin sunduğu dinleti genel yayın yapılarak AVM’nin dört bir yanından dinlendi. Konser bitiminde açıklama yapan Çotul, şunları söyledi:
“Öğrencilerimiz, 8 ay-3 yıl arasında eğitim alan, piyanoya gönül veren çocuklar… Çocukları küçük yaşta sanata yöneltmek, onları cesaretlendirmek çok önemli. ANKAmall’da verdikleri bu konser onlar için de büyük bir deneyim oldu. Gördükleri beğeni, aldıkları alkış, onları daha da cesaretlendirdi.”
Dinletide Mozart, Beethoven, Strauss gibi önemli bestecilerden eserler sunan küçük piyanistlerin yer verdikleri kendi besteleri de büyük beğeni topladı. Çocuklara konser bitiminde plaket verilerek sinema biletleri hediye edildi.