Badminton Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Badminton Altın Raketler Çukurova İlçe Birinciliği” tamamlandı.
Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 16’sı kız toplam 50 sporcunun katıldığını, öğrencilerin birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele ettiklerini söyledi.
Büyük çekişmelere sahne olan turnuvada amaçlarının yetenekli sporcuları kulüplere kazandırmak olduğunu vurgulayan Öktem şöyle devam etti:
“Bu tip müsabakaları geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Burada başarılı olan sporcuları ve öğrencileri kulüplere kazandırıyoruz. Badminton sporu daha yaygın ve bilinen bir spora dönüştürmeye devam ediyoruz.15 günde bir ilçelerde yapacağımız seçmelerde dereceye giren sporcular Mayıs ayı içerisinde yapılacak Altın Raketler İl Şampiyonasına katılmayı hak edecekler."
Öktem, kendilerine tesis, malzeme ve diğer konularda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine teşekkür etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:
Küçük Kız: Elmas Erdoğan, Sahra Çırakoğlu, Sedef Çopuroğlu, Melisa Erdoğan
Küçük Erkekler: Emirhan Alaşkan, Mustafa Gönen, Burak Can, Emre Yağdıran
Yıldızlar Kız: Başak Durhasan, Dilara Erdinç, Yaprak Durhasan, Sinem Cop
Yıldız Erkek: Eray Direner, Sezer Öktem, Mehmet Can Ertaş, Berkin Önal
Genç Kızlar: Esin Pirinçioğlu, Mehtap Köse, Mislina Özkan, Havva Şebnem
Genç Erkekler: Vedat Erbaş, Yılmaz Leventdurur, Koray Erdoğan, Hüseyin Bulut