CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın ve yönetimi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ve ilçe Başkanı Umut Başoğlu’nu ziyaret etti.
Çaycuma Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, CHP İl Başkanı Harun Akın ve yönetimi, İlçe Başkanı Umut Başoğlu, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve partililer katıldı. CHP Çaycuma ilçe Başkanı Umut Başoğlu Çaycuma’yı ziyaret eden İl Başkanı Harun Akın’a teşekkür etti.
Ardından söz alan Belediye Başkanı Kantarcı, "Pazar günü Zonguldak’ta yeni yönetimin önderliğinde çok ciddi bir toplantı yaptık. Toplantıda önümüzdeki dönemde CHP’den seçilmiş belediyelerin ve il genel meclisi üyelerinin neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bunun sonucunda da güzel mesafeler alındı. Biz belediyeler olarak güzel uygulamaları başlatıp hayata geçireceğiz. Önümüzde bir genel seçim var, bu seçime iyi bir şekilde hazırlanmak lazım. Yeni seçilen il yönetimimize başta Harun Akın olmak üzere hepsine çok teşekkür ediyorum. Çaycuma belediyesini ziyaret ettikleri için şükranlarımı sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Daha sonra Zonguldak İl Başkanı Harun Akın Çaycuma Belediyesini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akın, “Bizim için Çaycuma belediyesi çok önemlidir. Belediyecilik çok önemli halka hizmet götürme kariyeridir belediyeler. 16 kasım’da kongremizi yaptık çok yoğun bir ziyaretçi akını var bizde belediyelerimize ilçe başkanlıkları ve belde başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirelim dedik. Bu çerçevede Çaycuma’dayız. Zonguldak zor bir kent. Zonguldak cumhuriyetin ilk ilidir. Cumhuriyetin bütün kazandığı ekonomide sanayide her şeyde Zonguldak’ın harcı var. Zonguldak madeni, kömürü ve şehitleri ile cumhuriyetin gelişmesine katkı vermiştir. Biz Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya iadeyi ziyaret yaptık. Başkanıma bu çerçevede teşekkür ediyorum” dedi.
CHP İl Başkanı Harun Akın ve beraberindekiler, CHP Çaycuma İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Harun Akın burada partililere seslendi. Başkan Akın Basına il yönetimine yeni seçilen üyeleri tanıttı.