Fenerbahçe, ligin 24. haftasında yarın Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmana sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz’ın katılmadığı bildirilirken maç kadrosuna tüm futbolcuların dahil edildiği belirtildi.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 12.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.
EGEMEN KORKMAZ KATILMADI
Sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
TÜM FUTBOLCULAR MAÇ KADROSUNDA
Öte yandan bu antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, tüm takım olarak, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak uçakla Ankara’ya hareket edecek.