Ankara'da, otomobiliyle yanında durduğu genç kadınlara yol soran, bu sırada mastürbasyon yapıp görüntülerini de Twitter'da paylaşan sapık sosyal medyayı ayağa kaldırmış, ekşisözlükte de yakalanması için kampanya başlatılmıştı. Twitter'da çok sayıda farklı hesap açan zanlının paylaşımları adeta kan dondurdu, tepki çığ gibi büyüdü.

Zanlı D.K. kısa sürede Ankara Emniyeti tarafından yakalandı, hakim karşısına çıktı. Evli ve 1 kız çocuk babası olan adam ifadesinde "cinsel sorunlarım vardı" dedi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu duruma benzer bir olayın da İstanbul'da yaşandığı belirtiliyor. İddiaya göre olay özellikle Ümraniye'de gerçekleşiyor.

Yine bir sapığın bu kez özellikle başörtülü kadınların görüntülerini çekip twitter'da paylaştığı belirtiliyor. Sapık, twitter'daki hesabından halk otobüsünde mastürbasyon yaptığını gösteren video paylaşmış.

Sapık, uzun süredir yolda, pazarda, otobüste, asansörde, kaldırımda,mağazada, kadınları videoya alıp görünteleri twitter'dan paylaşıyor.