Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Tavşanlı Linyitsporla karşılaşacak Fethiyespor, maçın hazırlıklarını teknik direktör Beyhan Çalışkan yönetiminde sürdürdü.
Fethiye Şehir Stadı’nda Tavşanli Linyitspor maçının provasını çift kale antrenman maçında yapan Fethiyespor, üç oyuncu daha transfer ederek renklerine kattı. Fethiyespor Göztepe’den orta saha oyuncusu Matteus Şenkal ile Orduspordan Bilal Türkgüler ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe’de 10 lig maçı ile iki Türkiye kupası maçı oynayan Matteus Şenkal Fethiyespor’a faydalı olmak için geldiğini söylerken, Orduspor’dan Fethiyespor’a kazandırılan forvet arkası oyuncusu Bilal Türkgüler PTT 1. Ligde 143 maçta 28 gol atarken, ikinci ligte 108 maçta 10 gol atmıştı. Türkiye kupasında 18 maçta 5 gol atan Bilal Türkgüler 2013 yılında Fethiyespor ile oynanan karşılaşmada Fethiyespor’a penaltıdan gol atmıştı. Fethiyespor amatör kalecisi İlker İlter’de profözyönel yapılarak Fethiyespor kadrosuna üçüncü kaleci olarak katıldı. Fethiyespor Tavşanlı Linyitspor’u yenerek seri yakalamak istiyor.
Fethiyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan, kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Ofspor maçının ardından Tavşanlı Linyitspor’u da yenerek seri başlangıcı yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.