AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’na Yunus Emre Mahalle yönetimince teşekkür plaketi verildi.
AK Parti Palandöken ilçe Başkanlığı binasında gerçekleşen mahalle toplantısına İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve yönetimleri katıldı.
Sıcak ve samimi ortamda geçen toplantıda, Yunus Emre Mahalle Başkanı Yavuz Kurudirek ve mahalle muhtarı Mehmet Ceylan ile birlikte İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’na kendilerine duydukları güven, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, “AK Parti Palandöken teşkilatında olmaktan gurur duyuyoruz ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Plaket takdiminin ardından Başkan Ömeroğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugüne kadar aldığım plaketler içerisinde manası en yüksek olanlardan biri. Yunus Emre Mahalle Başkanı Yavuz Kurudirek ve Teşkilatına ayrıca tüm mahallelerimizde teşkilatlanmamızda emeği geçen teşkilat başkanıma ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, gençlik ve kadın kolları teşkilatıma teşekkür ediyorum. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır düsturu ile hizmet siyasetini benimseyen bir partiyiz diyerek hizmetleri daha ileri götürmek adına yeni bir anayasa yapmamız lazım, hepimiz Türkiye’nin en büyük siyasal hareketinin lideri Dünya’nın göz bebeği ezilen mazlum Müslümanların ümidi Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde görev yapıyoruz. Derdimiz büyük Türkiye davası, derdimiz aziz milletimizin evlatları ülkemizde müreffeh yaşasın” dedi.