AK Parti Ankara 1. Bölge’den milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Ünsal Ban, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Seçim startıyla birlikte aday adayı olduğu bölgenin bütün ilçelerini dolaşan Ünsal Ban, “Gelecek AK Parti’de şekillenecek” dedi.
Soğuk hava ve kara aldırmadan seçim bölgesindeki ilçeleri gezen Prof. Dr. Ünsal Ban, herkesle teker teker tokalaşıp sohbet ediyor. Ankara 1. Bölge’de yer alan Etimesgut, Polatlı, Haymana, Bala, Sincan, Akyurt, Gölbaşı’nı dolaşan Ban, AK Parti’nin ilçe merkezindeki teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerin ardından bölgedeki vatandaşlarla sohbet ediyor. Prof. Dr. Ünsal Ban, “Bende işçi bir babanın çocuğuyum. Bende sokaklarda top oynadım, misket oynadım, çelik çomak oynadım. İnsanımıza yabancı değilim. Bizim insanlarımız cefakar, yürekli Anadolu insanlarıdır. Beni kendi kardeşleri gibi, evlatları gibi karşılıyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor” dedi.
"HER ŞEY ANKARA İÇİN"
Ankara için uyumadan gece gündüz çalışmak için yola çıktıklarını söyleyen Prof. Dr. Ban, “Melih Başkanın yaptığı bütün projelere destek vermek için her zaman onunla birlikteyiz. Yerel yönetimler denilince akla gelen isimlerin başında Melih Gökçek gelmektedir. Bizde Ankara için bundan sonra ne gerekiyorsa yapacağız. Türkiye’nin her yerinde bizim insanımız için el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe çalışmaya hazırım. El birliğiyle partimizin ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yeniden büyük Türkiye’yi şekillendireceğiz. Tasarladığımız projelerimizi belediyelerimizle, ilçe sakinlerimizle birlikte bir bütün olarak inşallah hayata geçireceğiz” diye konuştu.