YENİ sezona Kocaeli Kartepe'de hazırlanan PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor, kampın 2'nci gününü de kondisyon çalışmaları yaparak geçirdi.
Kırmızı beyazlı futbolcuların antrenman performanslarından son derece memnun olduğunu belirken antrenör Kenan Yelek, "Oyuncularımız gerçekten çok istekli ve hırslı çalışıyor. Takımımız yeni sezona en hazır şekilde girecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" dedi.
Yönetimin transfer çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürdüğünü vurgulayan Kenan Yelek, şöyle konuştu:
"Biz işin teknik ve taktik boyutunda takıma katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ancak yönetimimizin de kulüp menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğünü biliyoruz. Hem yabancı hem de yerli bazı isimler üzerinde duruluyor. Söylediğim gibi, biz sadece işimize bakıyoruz. Ama hem biz, hem de yönetimimizin tek amacı kulübümüzün yararına hareket etmek. Zaten öyle de oluyor."
YÖNETİM TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINI SÜRDÜRÜYOR
Öte yandan Samsunspor yönetimi, teknik direktör konusunda da görüşmelerini sürdürüyor. Kemal Özdeş ve Giray Bulak ile temaslarını sürdüren yönetimin, hafta sonuna kadar bu iki teknek adamdan biriyle el sıkışıp takımın başına getirebileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF