Forum Gaziantep, 24 Ocak’ta başlattığı ücretsiz etkinliğe on binlerce balondan yapılan rengarenk bir labirentte oyun oynama ve balondan kendi oyuncaklarını yapmaya tüm çocukları davet ediyor.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, yaz kış demeden ev sahipliği yaptığı eğlenceli etkinliklerine Balon Katlama Sanatı (Airigami) Şenliği ile devam ediyor. Forum Gaziantep, 1 Şubat’a kadar sürecek ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve Gaziantepli aileler ve çocuklardan müthiş ilgi gören Gizemli Labirent Yarışmasından Airigami Atölyelerine ve gösterilere kadar birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
GİZEMLİ LABİRENT’TEN ÇIKIŞ YOLUNU BULANA ÖDÜL VAR
Çocuklar, 6 yetenekli Airigami sanatçısının 3 gecede 11 bin tane balon kullanarak inşa ettiği 6 çarpı 9 metrelik renkli labirentte, 1 dakika içerisinde çıkışı bulmaya çalışıyorlar ve çıkışa en kısa sürede ulaşanlar onları bekleyen sürpriz hediyelere kavuşuyor. Labirent Yarışmaları, 1 Şubat’a kadar her gün 12.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılmaya devam edecek.
2008 DÜNYA AİRİGAMİ ŞAMPİYONU DÜNDAR MERCAN FORUM GAZİANTEP’TE
2008 Dünya Airigami Şampiyonu Dündar Mercan da etkinliğin ilk gününde Forum Gaziantep ziyaretçileriyle buluştu ve ekibiyle birlikte çocukların hayranlık dolu bakışları eşliğinde şahane bir gösteriye imza attı. Gösteri, 31 Ocak ile 1 Şubat günlerinde saat 14.30’da yeniden gerçekleştirilecek.
KENDİ OYUNCAĞINI KENDİN YAP
Airigami sanatçısı Eşref Akça ve ekibi eşliğinde düzenlenen Airigami Atölyesinde ise minikler balon katlama sanatının inceliklerini öğreniyorlar ve kendi oyuncaklarını yapma şansını yakalıyorlar. Atölye çalışmaları, hafta boyunca 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde gerçekleşiyor ve her bir atölye 40 dakika sürüyor.
Türkiye’de ilk kez Forum Gaziantep’te düzenlenen bu muhteşem sömestre etkinliklerini çocuğunuza tatil hediyesi olarak sunmak için 1 Şubat Pazar gününe kadar her gün Forum Gaziantep 2. katta bulunan etkinlik alanını ziyaret edebilirsiniz.