KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenler Günü nedeniyle Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nu Kayseri'ye getirdi. Marko Paşa Müzikali'ni Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneleyen Uygur kardeşler,gördükleri ilgiye teşekkür etti.
Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen müzikal komedide Uygur kardeşlerin yanı sıra usta tiyatrocu Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur da rol aldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel sahnelenen müzikalden sonra konuşan Behzat Uygur, 'Öğretmenler Günü' gibi anlamlı bir günde Kayseri'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Müzikali sahneye koydukları kültür merkezine hayran kaldığını belirten Uygur, şöyle dedi:
"Böylesine güzel kültür merkezlerinde oynamak tiyatrocuları gururlandırıyor. Hepimiz, kültür merkezinin fotoğraflarını çekerek İstanbul'a dönüşte paylaşıyor ve Kayseri'de böylesi güzel yerler olduğunu belirtiyoruz. Böylesi güzel kültür merkezinde güzel etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." 
Behzat Uygur bu güzel geceyi babası Nejat Uygur'un "Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, ortancaların alnından öpüyoruz" sözleriyle bitirdi.

FOTOĞRAFLI