Teknik Direktör Osman Özköylü'nün Sivasspor maçı sonrasında müsabakanın hakemi Bahattim Şimşek için söylediği "Verdiği kararlar nedeniyle maçı hakeminden utanıyorum" sözleri nedeniyle PFDK tarafından 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 7 bin lira para cezası verildi.

'YAZIKLAR OLSUN' DEMİŞTİ!
Özköylü Sivasspor maçı sonrasında maçın hakemi Bahattin Şimşek için, "Maçın hakemi de Aydınlı ben de Aydınlı’yım. Sahada bizi katletmek için her şeyi yaptı. Vermediği penaltılar, vermediği sarı kartlar, bize karşı göstermiş olduğu kartlar, verdiği fauller... İnanılmaz kötü bir yönetim gösterdi. Ahmet Burak’ın faulune tehlikeli bir yerde olmadığı halde sarı kart veriyor. Kone’ye tehlikeli bölgede faul yapılıyor, sarı kart vermiyor. Eğer hakemlik buysa yazıklar olsun diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

MERSİN MAÇINDA TRİBÜNDE!..
Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamaları nedeniyle PFDK tarafından ceza alan Osman Özköylü, yarın oynanacak olan Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçında takımının başında olamayacak. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Özköylü'nün yarın taburcu olacağı ve maçı tribünde kendisine ayrılan yerden takip edeceği öğrenildi.

PFDK ayrıca, aynı maçta, 'taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle' Samsunspor'a 15 bin lira para cezası verdi.

Haber: Ali BİROL