Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, seçim çalışmaları kapsamında partisinin teşkilatlarını ziyaretlere başladı. AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk’ü ziyaret eden Atik, parti tarafından aday gösterilmesi ve TBMM’ye girmesi halinde seçmenle her zaman iç içe olan ve sorunları çözen milletvekili profili çizeceğini söyledi.
Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk ve partililer tarafından karşılanan Atik, milletvekili olmak isteme nedenleri hakkında partililere değerlendirmelerde bulundu. Atik, parti tarafından aday gösterilmesi ve TBMM’ye girmesi halinde seçmenle her zaman iç içe olacağını kaydetti.
"AZ KONUŞAN, ÇOK İCRAAT YAPAN OLACAĞIZ"
Ziyarette bir açıklama yapan Atik, seçilmesi durumunda az konuşan, çok icraat yapan bir milletvekili olacağını söyledi. Atik, ”Partimiz bizi aday gösterirse ve halkımızın desteğiyle meclise girmeyi başarırsak klasik bir milletvekili profili çizmeyeceğiz. Seçimden seçime halkı hatırlayan milletvekili olmayacağız. Ayrıca çok konuşup az üreten bir yapıda da olmayacağız. Az konuşup çok icraat yapacağız. Söylemlerimizle değil, halka dönük çözümler ve icraatlarımızla gündeme gelmek en büyük düşüncemiz olacak. Diyarbakır’ın ekonomi ve istihdam sorunlarına yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk, köklü bir siyasi geçmişi olan bir aileden yetişen Abdullah Atik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Atik ve beraberindekiler ziyaretin ardında parti teşkilatından ayrıldı. Milletvekili aday adayı Abdullah Atik’in hafta boyunca kentteki AK Parti teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam edeceği kaydedildi.