AK Parti’den en genç milletvekili aday adayı olan Müslüm Okuşluk, gençlerin fenomeni oldu.
AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı olan Müslüm Okuşkluk, gençlerin siyasete girmesinde öncü olan AK Parti’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu söyledi. Okuşluk, AK Parti’nin gençler için hazırlamış olduğu çalışmalarla Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdiğini ifade etti.
AK Parti’den milletvekili aday adaylık başvurusunda bu nedenle yaptığını açıklayan Okuşkluk konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti iktidarı ile Türkiye büyük nefes aldı. Sağlık yatırımları, ekonomik yatırımlar ve eğitime yapılan yatırımlar bugün ortada. Bu yapılan yatırımlarla AK Parti her zaman iktidar oluyor. Halkın beklentileri hizmet edene bu anlayışla bende kendi memleketime ve kendi ülkeme hizmet etmek için milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Bugün bu partide hizmet etmekten dolayı mutluyum. Öncelikle genç bir milletvekili aday adayı olmaktan dolayı gençler tarafından kısa sürede sevildik. Bizlerde çıktığım bu kutlu yolda onları yalnız bırakmayacağımı buradan belirtmek istiyorum.”
Bu arada, milletvekilleri arasında en genç aday adayı olan Okuşkluk’un sosyal paylaşım sitesindeki hesabı da gençler tarafından ilgi görüyor.