Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Lig’de mücadele eden Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımının oyuncuları ve yöneticileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen ile birlikte kulüp as başkanı Selim Yıldız, kulüp saymanı Başar Bıyıklı, yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Cömert ve İzzettin Oğuz ile hentbol takımının 16 bayan sporcusu katıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Esen, verdiği tüm destekler için Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mehmet Esen ayrıca hem Başkan Kocadon’u hem de tüm vatandaşları, 1 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı’nın Yenimahalle 1923 Spor Kulübü ile oynayacakları 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1. Lig karşılaşmasına davet etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dünya turizm liginde mücadele eden Bodrum’un, özellikle sporda da artık büyük başarılara imza attığını ifade ederek tüm branşlarda mücadele eden sporculara başarılar diledi.

Ziyaret sonrası sporcular Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ı da makamında ziyaret etti.