Yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe ile Trabzonspor'u birbirine düşüren Erkan Zengin hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. Erkan Zengin'in birçok yönden Fenerbahçeli Mehmet Topuz'a çok benzediğini belirten Demirkol, "Erkan, Eskişehirspor'da topu en çok ayağına alan, en çok topla oynayan futbolcu. Kayserispor'daki Mehmet Topuz'un bir versiyonu" dedi.

"FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DA ÖYLE OYNATMAZLAR"
Ne Fenerbahçe'de ne de Trabzonspor'da Erkan'ın topla o kadar oynamasına izin verilmeyeceğini vurgulayan Demirkol, "Öyle bir rol almazsa, anormal bir performans gösteremez. Bu kadar önemi nedir anlamıyorum. Sanki Zlatan Ibrahimovic'i alıyorlar! Zamanında, 'Neden Tarık Çamdal için millet bu kadar birbirini yiyor' diye sorduk" ifadesini kullandı.

"ERKAN KİMİN YERİNE OYNAYACAK?
Demirkol, "Erkan Zengin, Fenerbahçe'de kimin yerine oynayacak? Hatta ileri gidiyorum, Trabzonspor o kadar iyi değil ama Trabzonspor'da da kimin yerine oynayacak? Trabzonspor önde çok kalabalık, arka boş. Bağlantıyı mı kuracak?" diye sordu.

Eskişehirspor'u Türkiye'nin yeni Kayserispor'u olarak da nitelendiren Mehmet Demirkol, "Bir takım bu kadar başarılı olur mu? Her yıl bir oyuncu satıp kasayı dolduruyorlar. Bu anlamda kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum" yorumunu yaptı.