HOLLANDA kampı sonrası forvete takviye yapmaya karar veren Altınordu yönetimi, ismi daha öncede gündeme gelen Osmanlısporlu Umut Nayir'i yeniden gündemine aldı. Futbol Direktörü Murat Dizdar, Başkent ekibinin izin vermesi halinde Umut'u kadrolarında görmek istediklerini belirterek, "Forvetlerimiz Göksu, Yıldıray ve Fatih'ten memnunuz. Ancak lig bu sezon daha çekişmeli geçecek. Kadroda derinlik yaratmak istiyoruz" dedi. İzmir ekibi, Yıldıray'ı da Osmanlıspor'dan kiralamıştı.
Ankaragücü'nde profesyonel olan 22 yaşındaki Umut, geçen sezon devre arasında transfer olduğu Osmanlıspor'da 2 maçta görev alırken, 1 kez rakip fileleri sarstı. Genç golcünün ismi, bir süre önce Karşıyaka'yla da anılmıştı. Bu arada kırmızı lacivertliler, Samsunspor ve 1461 Trabzon'la oynayacağı ilk iki iç saha müsabakasını Denizli Atatürk Stadı'nda oynamak için Denizlispor'la anlaşmaya vardı. Altınordu, Albimo Alanyaspor maçıyla taraftarının karşısına çıkmayı planlıyor.
ALTYAPIDA START VERİLDİ
Altınordu Futbol Eğitim Kurumu, yeni sezona "Merhaba" dedi. Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Tesisleri'ndeki açılış törenine katılan Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Geleceğe daha iyi hazırlanabilmeniz ve futbolculuk mesleğine geçişiniz için her türlü üst düzey imkanı sağladık. Sizler de çok çalışıp, Avrupa ve dünya kulüplerinde forma giyecek saha içi ve dışı donanıma sahip olacaksınız" dedi.

FOTOĞRAF