Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor’da teknik direktörlüğe Mehmet Şahan getirildi.
Geçen sezon 4 Eylül Belediyespor adıyla mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig’de Play-off maçları sonucu Spor Toto 2. Lig’e yükseldikten sonra adını Sivas Belediyespor olarak değiştiren kulüp, teknik direktör Yusuf Tokuş’un ayrılmasının ardından 2002-2003 sezonunda Sivasspor’da da görev yapan Mehmet Şahan ile 1+1 yıllığına anlaşma sağladı.
Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde yapılan imza törenine Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan ve diğer kulüp yöneticileri katıldı. Törende konuşan başkan Tunahan, Sivas ile olan gönül bağının para hesabının önüne geçtiğini belirterek paranın konuşulmadığı bir anlaşma olduğunu söyledi.
Teknik direktörlüğe getirilen Mehmet Şahan ise Sivas Belediyespor’u daha da başarılı yapmak için geldiğini söyledi.
Her maçta aslanlar gibi mücadele edeceklerini vurgulayan Şahan, “Teknik adamların anlaşma süreleri ne olursa olsun kalıcılıkları tartışılır. Bu işin acımasızlığını konuşmak lazım bizim Sivas’ta bitmeyecek, ömrümüzün sonuna kadar devam edecek bir gönül mukavelemiz vardır. Eğer biz takım olarak çıkıp çalışmalarımızı yapıp, yönetim olarak bizden bekleneni yerine getirdiğimizde mücadele edeceğimiz ligdeki her takım kadar iddia sahibi, her takım kadar da tedbiri elden bırakmayan bir takım olmak zorundayız” dedi.